Clixsense

Clixsense İle Para Kazanmak

Her gün ! Evet her gün bir çok insan arama motorlarını kullanarak internet üzerinden para kazanma yollarını araştırıyor. Artık sizlere kesin ve doğru yöntemi tepsit ettiğinizi müjdelemekte fayda var. İşte sizlere binlerce “Türk” vatandaşının üye olduğu, abartmadan %100 kazandıran reklam izle-tıkla kazan sistemi..

PTC dünyasında en sağlam temelli site muhtemelen ClixSense’dir. Güvenilirlik konusunda kendisini son derece kanıtlamış bir site.Hataya yer vermiyor. Direct ref bulmanız ve premium almanız şartıyla oldukça fazla kazandıracağını belli ediyor…(‘ki öylede oluyor’) 


Clixsense.com 2007 yılından bu yana Online olan internetten para kazanma sitesidir.
Ödemeleri paypal,alertpay,liberety reserve,google cheskout hesaplarınıza anında ödeyen elit PTC sitesi.

Ödemeleri almak için normal üyelerde minimum 8$ premium üyeler ise hesabında 5$ biriktiğinde parasını yukarıdaki herhangi bir site aracılığıyla alabiliyor .(premium isteğe bağlı, yıllık alınıyor ve sadece 17$)  

Clix Grid nedir ?

ClixSense’nin ClixGrid oyunu ile günlük 5$
nasıl kazanabileceginizi anlatacagım.Öncelikle  ClixSense üye degil iseniz ücretsiz üye olacaksınız. Daha sonra 24 saatte 1 kez olan ClixGrid’ten 25 tıklama şansı kazanıyorsunuz. Reklam sponsorlarının reklamlarını izliyorsunuz, Premium üyeler için 5 saniye(Standart üyeler içinde 10 saniye sürüyor reklamın açılması )  sonunda ödül kazandıgınızda anında hesabınıza eklenmektedir.
ClixGrid oynamak kolaydır. Sadece resmin üzerine tıklayın ve hesap bakiyeniz doğrudan gider o 5 $ kadar kazanın! Her tıklama sizi 10 saniye için görüntülemek zorunda olacağı bir sponsorun sitesi açılacaktır. Bu süre geçtikten sonra bir kazanan ya da değil eğer bileceksiniz.

üye olmak için tıklayınız.